GDPR

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
účinné ode dne 20. 03. 2020

I. Základní ustanovení
1.    Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je:
IT Brains s.r.o.
sídlem Kurta Konrada 2445/9, 19000 Praha 9
identifikační číslo: 27061574, DIČ: CZ27061574
zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Mestskym soudem v Praze pod spisovou značkou C 93452
(dále jen: „správce“).
2.    Kontaktní údaje správce jsou
email: info@busymetoys.cz
telefon: +420 773 064 572
3.    Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů
1.    Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které získal na základě plnění Vaší objednávky. Těmito osobními údaji jsou především údaje nutné k provedení Vaší objednávky, tedy Vaše jméno a příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo a historie Vašich objednávek.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů
1.    Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
·         plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
·         oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
2.    Účelem zpracování osobních údajů je
·         vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem;
·         zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3.    Ze strany správce dochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. K takovému zpracování dáváte svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů
1.    Správce uchovává osobní údaje
·         za účelem výkonu práv a povinností ze smluvního vztahu po dobu 15 let,
·         pro účely marketingu po dobu 5 let, není-li souhlas odvolán dříve.
2.    Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje nevratně vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (dodavatelé správce)
1.    Příjemci osobních údajů jsou
·         osoby podílející se na dodání zboží na základě smlouvy,
·         osoby podílející se na provozu platební brány na základě smlouvy,
·         osoby zajišťující účetní, IT, analytické a marketingové služby,
·         osoby poskytující další obdobné služby v souvislosti s provozováním e-shopu.
2.    Správce může předat osobní údaje do země mimo EU, pokud jde o zemi, do níž je poskytování osobních údajů umožněno na základě rozhodnutí orgánu Evropské unie. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb a cloudových služeb.

VI. Vaše práva
1.    Za podmínek stanovených v GDPR máte
·         právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
·         právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
·         právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
·         právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
·         právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
·         právo odvolat souhlas se zpracováním písemně na adresu nebo elektronicky na e-mail správce uvedený v čl. I těchto podmínek.
2.    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů
1.    Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
2.    Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména v podobě zaheslování, šifrování, antivirových a firewallových systémů.
3.    Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení
1.    Svůj souhlas s  těmito podmínkami vyjadřujete zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře.
2.    Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.